Over ons

Op mannen-tijdschriften.nl vindt je een wisselend aanbod van mannenbladen (proef-) abonnementen die je in de meeste gevallen ook cadeau kan geven. In het laatste geval betreft het dan altijd een aflopend abonnement. De reden dat het aanbod aan wisselingen onderhevig is, komt omdat wij bij de daadwerkelijke aanbieders op zoek gaan naar het hoogst haalbare voordeel. Hierdoor kunnen de kortingen oplopen tot maar liefst 50% lager en dan vooral als je kijkt naar de reguliere winkelprijs voor losse nummers. Echter ook gezien de prijzen die een tijdschrift zelf hanteert voor een abonnement. Je komt dan al snel uit op kortingen van rond de 30%. Vanzelfsprekend kijken wij ook altijd naar aanbiedingen waarbij je als abonnee op iets extra's kan rekenen, bijvoorbeeld een cadeau erbij. Dit (en de overige) plaatsen wij alleen als de actie voorwaarden helder, transparant en reëel zijn.

Wij zijn dus zelf geen daadwerkelijke aanbieder van welk tijdschrift abonnement dan ook. Vergelijken van uitgevers websites e.a. is het geen wat wij doen. En ja, het klopt dat wij hier zelf ook belang bij hebben. Per gekocht abonnement ontvangen wij een provisie van ongeveer 5% en dan alleen als een sale goed wordt gekeurd. Wij werken samen met diverse affiliatie websites en zij brengen als het ware publishers en adverteerders samen. Aangezien dit veelal middels een groot netwerk van websites gaat (v/d publishers), is het voor adverteerders aantrekkelijk om te gaan voor een lage winst marge i.c.m. veel volume verkoop. Lang verhaal kort… dit is precies de reden dat de mannen tijdschrift aanbiedingen erg voordelig kunnen worden aangeboden. Wij een bescheiden commissie, onze bezoekers extra veel voordeel. Een 'win win' situatie dus.

Waarom alleen mannen tijdschriften?

Simpel… als wij te algemeen te werk gaan door alle soorten genre magazines aan te bieden, dan is de concurrentie enorm groot. Met zulke lage commissie percentages is het dan niet de moeite waard om actief te gaan adverteren. Middels zogenaamde 'niche' websites is het makkelijker om in Google hoog in de zoekresultaten te komen. Gratis bezoekers dus en daarom hebben wij meerdere 'niche' tijdschriften overzicht websites (gericht op kids, tv bladen, e.d.).